Počele pripreme Zvijezde 09!

Ekipa Zvijezde 09 danas je obavila prozivku igrača i zvanično počela pripreme za prestojeću sezonu u Premijer ligi BiH.

Prvi trening održan je na stadionu Etno sela Stanišići, a pod vođstvom trenera Milana Đuričića Đumija koji je dao izjavu za naš sajt:

„Mislim da imamo jasne zadatke i ciljeve, a to je da postanema stabilan premijerligač, mislim da imamo kvaliteta i da smo se dovoljno pojačali za cilj koji je pred nama. Obavićemo 60 treninga i odigrati 7 utakmica što je dovoljno da se kvalitetno pripremimo i da ispunimo ciljeve koje smo postavili pred nas.

Igrački kadar nije mnogo promjenjen. Doveli smo igrače koji imaju premijerligaško iskustvo, doveli smo dva igrača iz Prijedora, dva iz Slobode, jednog igrača iz Borca iz Banja Luke, a očekuje se još par igrača koji će pristići u narednih par dana“.

Na prvom okupljanju pojavili su se sljedeći igrači: Ermin Heseinbašić, Miloš Zlatković, Nikola Lakić, Stefan Tripković, Milan Makarić, Luka Asentić, Damjan Krajišnik, Milun Avramović, Stefan Kakić, David Nikolčić, Vladan Mandić, Nemanja Parmaković, Anel Husić, Kristijan Tojičić, Muhamed Omanović, Ibrahim Skakić, Selmir Mahmutović, Aleksandar Vojinović, Nemanja Vejnović, Daniel Ćulum, Blaško Guzijan, Filip Erić, Dragiša Stanić, Miladin Filipović, Dušan Babić i Miljan Govedarica. Trener: Milan Đuričić

 

Branimir Đokić