Miodrag Pantelić novi šef stručnog štaba Zvijezde 09

Pantelić zamenio Mićića

Dragan Mićić nije više trener Zvijezde 09, a njega će na klupi kluba iz Etno sela “Stanišići” zamjeniti Miodrag Pantelić.

Do promjene na mjestu šefa stručnog štaba je došlo zbog obaveza Dragana Mićića u stručnom štabu mlađih reprezentacija Srbije, koje nije mogao uskladiti sa vođenjem prvog tima Zvijezde 09, pa je uprava kluba munjevito reagovala i na njegovo mjesto imenovala bivšeg asa Vojvodine i Crvene Zvezde Miodraga Pantelića. U Etno selu “Stanišići” Miodrag Pantelić je radio kao trener omladinskog pogona, a u dosadašnjoj karijeri obavljao je i dužnost sportskog direktora Vojvodine.

– Svjestan sam da me očekuje težak zadatak, jer je cilj kluba plasman u Premijer ligu BiH. To je sigurno veliki izazov, a za mene je velika čast da sa klupe vodim Zvijezdu 09, koja je jedan odlično organizovan klub. Odlično poznajem ekipu, jer sam već pet mjeseci u klubu i radio sam sa prvim timom, pa neće biti većih problema sa adaptacijom – rekao je Pantelić.

Za pomoćnike u stručnom štabu Zvijezde 09 imenovani su Nebojša Đekanović i Dejan Pantelić, dok je savjetnik u stručnom štabu Milan Đuričić-Đumi.

AUTOR: Rade Jokić

Dalibor Jović