Odlične partije kadeta i juniora Zvijezde 09

Kadeti savladali Čukarički, omladinci bolji od Voždovca

Mlađim kategorijama Zvijezde 09 posvećuje se velika pažnja u klubu, pa onda i ne čude odlični rezultati koje postižu kadeti i omladinci u poslednjih nekoliko sezona. Veliki broj reprezentativaca Republike Srpske i BiH koji dolaze iz redova kluba iz Etno sela “Stanišići” potvrda je dobrog rada. Omladinci Zvijezde 09 igraju u Premijer ligi BiH za omladince i u okviru priprema za proljećni dio šampionata savladali su ekipu Voždovca u Beogradu rezultatom 3:2. Kadeti Zvijezde 09 su protiv Čukaričkog pokazali da su budućnost kluba, jer su na gostovanju protiv jedne od najboljih ekipa u Srbiji slavili sa 2:0.

Za 10. februar zakazani su pripremni mečevi protiv kadeta i juniora protiv Osijeka, a četiri dana kasnije 14. februara protvnik će biti Crvena Zvezda. Omladinci će 17. februara igrati protiv Čukaričkog, dok će obje selekcije 24. februara odmjeriti snage protiv Dinama iz Zagreba.

Interesovanje za nekoliko mladih igrača Zvijezde 09 ovih dana su pokazali neki klubovi iz najjačih evropskih, a prvi profesionalni ugovor sa Vojvodinom je potpisao Đorđe Pantelić, koji je ponikao u redovima kluba iz Etno sela “Stanišići”.

AUTOR: Rade Jokić

Dalibor Jović